Αιτήσεις ένταξης στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» Δήμου Αιγιαλείας

Την ένταξη 50 νέων εξυπηρετούμενων στις δομές του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» για λόγους κοινωνικής αλληλεγγύης μετά την αυξανόμενη ζήτηση για υπηρεσίες κατ’οίκον φροντίδας από κατηγορίες του πληθυσμού του Δήμου Αιγιαλείας που αντιμετωπίζουν σοβαρά κοινωνικά προβλήματα, αποφάσισε ομόφωνα το Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας, που είναι και ο φορέας υλοποίησης του προγράμματος,
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να προσέλθουν είτε αυτοπροσώπως, είτε εξουσιοδοτώντας νόμιμο εκπρόσωπό τους, στα γραφεία της ΔΗΚΕΠΑ, Νικ. Πλαστήρα 19 Αίγιο (Παλαιό Νοσοκομείο Αιγίου), από την Τρίτη 14 έως την Πέμπτη 23 Μαΐου, ώστε να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά:
-Έγγραφη αίτηση
-Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
-Εκκαθαριστικό σημείωμα έτους 2012
-Ιατρική γνωμάτευση (σε περίπτωση προβλήματος υγείας) ή πιστοποιητικό αναπηρίας από υγειονομική επιτροπή (όπου υπάρχει)
-Φωτοαντίγραφο ταυτότητας
-Φωτοαντίγραφο βιβλιαρίου ασθενείας.
Ακολούθως, θα γίνει μοριοδότηση των κριτηρίων των αιτούντων ώστε να ενταχθούν στο πρόγραμμα οι πρώτοι 50 της σειράς κατάταξης.
Σημειώνεται πως σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και απαραίτητης ένταξης νέων εξυπηρετούμενων, οι οποίοι μπορεί να παραμείνουν στο πρόγραμμα προσωρινά ή μόνιμα, κρίνεται αναγκαία εκτός των άλλων δικαιολογητικών και η έκθεση Κοινωνικού Ιστορικού της Κοινωνικής Λειτουργού του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 26910-60555 και 26910-68308, fax 26910-60555, εργάσιμες μέρες και ώρες.
Για το Δ.Σ. - Η πρόεδρος Βασιλική Ψυχράμη