Φεσσιάν: αποφάσισα να κατέλθω ως συνεργαζόμενος υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος...

Δήλωση του Ανεξάρτητου Περιφερειακού Συμβούλου της Π.Ε. Αχαΐας κ. Γεράσιμου Φεσσιάν σχετικά με την υποψηφιότητα του στις Αυτοδιοικητικές εκλογές 2014.
Αποδεχόμενος την τιμητική πρόταση του υποψήφιου Περιφερειάρχη κ. Βασίλη Χατζηλάμπρου για την συμμετοχή μου στον συνδυασμό του και θέλοντας να διατηρήσω την πολιτική μου αυτονομία, αποφάσισα να κατέλθω ως συνεργαζόμενος υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αντίσταση Πολιτών».
Γιατί η ανατροπή και η αλλαγή δεν γίνεται να έρθει από μόνη της, χρειάζεται να συνεργαστούμε όλοι, για να γίνουν τα λόγια πράξεις.

Άτομα με Αναπηρία και σεξουαλικότητα

Του Αντώνη Χαροκόπου
Η εφηβεία ορίζεται ως η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής του ανθρώπου καθώς καλείται να διαμορφώσει την ταυτότητά του. Με άλλα λόγια ο έφηβος καλείται να κάνει τις επιλογές του σε φλέγοντα θέματα ζωής, όπως σπουδές, εργασία, κοινωνικές σχέσεις και κυρίως σεξουαλικότητας. Η κατάκτηση μιας υγιής σεξουαλικότητας αποτελεί ένα από τα βασικά κομμάτια για τη διαμόρφωση της μετέπειτα προσωπικότητάς του. Ποια όμως πρέπει να είναι η αγωγή για τη σωστή σεξουαλική ωρίμανση για ένα άτομο με αναπηρία;
Τα άτομα με αναπηρίες αντιμετωπίζουν μια επιπλέον δυσκολία όσο αναφορά στην αναπτυσσόμενη σεξουαλικότητά τους.