ΕΥΧΕΣ Γ. ΦΕΣΣΙΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Α. Χαροκόπος: Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο διότι αναγνωρίζω το ήθος του Απ. Κατσιφάρα

Την απόφασή του να συμμετάσχει ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στον συνδυασμό «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» με επικεφαλής τον Απόστολο Κατσιφάρα ανακοινώνει μέσω γραπτής δήλωσής του ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας, Νοτίων Ιονίων Νήσων και νυν Δημοτικός Σύμβουλος Πατρέων, Αντώνης Χαροκόπος.
Συγκεκριμένα ο κ. Χαροκόπος αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Επέλεξα να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο «Δικαίωμα στην Πρόοδο» για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με επικεφαλής τον Απόστολο Κατσιφάρα, διότι αναγνωρίζω το ήθος του και την πολιτική αξιοπρέπεια που τον διέπει.
Έχουμε κοινή ιδεολογία και κοινά οράματα, όπως τον αγώνα για την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας, των πολιτών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, καθώς και την μάχη για τη διεκδίκηση των θεμάτων των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους, όπως επίσης και των ατόμων με χρόνιες παθήσεις.
Η αντιμετώπιση όλων των παραπάνω είναι στόχος μας και η αντιμετώπισή τους υπόσχεση του Απόστολου Κατσιφάρα, αλλά και δική μου δέσμευση».

Χορήγηση ή ανανέωση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ 2014

http://aigeira.com
Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ :14-4-14
Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει για την αποφυγή της ταλαιπωρίας και του συνωστισμού των πολιτών που κατέχουν Κάρτα Μετακίνησης ΑμεΑ θεωρημένη για το έτος 2013, πως η κάρτα ισχύει έως και 31/05/2014