Μέσα στο 2015 παραδίδεται από την Π. Δ. Ελλάδας η νέα Μονάδα Σπαστικών Παίδων Πάτρας

Στα μέσα του 2015 αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή της νέας Μονάδας Σπαστικών Παίδων Πάτρας, ενός Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Αναπηρία που υλοποιείται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μέσω του ΕΣΠΑ και το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του μέχρι εκατό άτομα.
Αυτό διεφάνη από την αυτοψία που διενήργησαν σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος μαζί με Διευθυντές και στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, εκπροσώπους του ΠΙΚΠΑ και τον ανάδοχο εκτέλεσης του έργου, το οποίο είναι συνολικού προϋπολογισμού 2.644.500 ευρώ.

Νέος Πρόεδρος Δ. Σ. Περιφερειακής Ομοσπονδίας Α. με Α. ο Ανδρέας Λίβανος

Ανασύσταση Διοικητικού Συμβουλίου Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων
 Μετά από συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων που διεξήχθη σήμερα, Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014, αποφασίστηκε η ανασύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας.
Νέος Πρόεδρος ορίστηκε ομόφωνα ο Ανδρέας Λίβανος.
 Ο παραιτηθείς Πρόεδρος, Αντώνης Χαροκόπος δήλωσε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει με όλες τις δυνάμεις του και με τον ίδιο ζήλο την Ομοσπονδία και ως απλό μέλος, τους  φορείς, τα ιδρύματα αλλά και κάθε άτομο με αναπηρία, χρόνια πάθηση και τις οικογένειές τους από το νέο του πόστο ως Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δυτικής Ελλάδας.
Ευχαρίστησε επίσης όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό του. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο
της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων