Συνέντευξη Τύπου ενόψει της 3ης Δεκέμβρη Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία στην Πάτρα

 Συνέντευξη Τύπου ενόψει της 3ης Δεκέμβρη Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία Και του παν-αναπηρικού συλλαλητηρίου στην Αθήνα στις 3 Δεκεμβρίου
Η Περιφερειακή Ομοσπονδία ατόμων με αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων σας προσκαλεί σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 και ώρα , στις 12.00, στο γραφείο της Ομοσπονδίας (Ακτή Δυμαίων 5, Πάτρα)
Στη συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί θα παρευρεθεί αντιπροσωπεία της Π.ΟΜ.ΑμεΑ Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων και στο επίκεντρο της συζήτησης θα είναι η Διακήρυξη της 3ης Δεκεμβρίου -Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία καθώς και το Παν-αναπηρικό συλλαλητήριο 3 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.
 To αναπηρικό κίνημα παλεύει ενάντια στη φτώχεια, τον ρατσισμό, τις στιγματιστικές προσεγγίσεις, τη φιλανθρωπία και τον περιορισμό των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους.
Διεκδικούμε ένα Εθνικό Πρόγραμμα Δημόσιων Πολιτικών για τα άτομα με αναπηρία.
Τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία πρέπει να λειτουργήσουν ως καταλύτης για μια συμφωνία όλων των δημοκρατικών δυνάμεων του τόπου επί του Προγράμματος.
Τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία δεν έχουν κόμμα, δεν έχουν χρώμα.
Η Αναπηρία δεν έχει χρώμα, δεν έχει κόμμα.
Στην εποχή των μεγάλων αλλαγών, τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και οι οικογένειές τους πρέπει να είναι στο προσκήνιο, διεκδικώντας το δικαίωμα στη ζωή με αξιοπρέπεια. Τίποτα για Εμάς χωρίς Εμάς...