Άμεση λύση πρέπει να δώσει ο Δήμαρχος Πατρέων στο πρόβλημα της στέγασης του Σωματείου Κωφών

Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία                  Αρ. Πρωτ.: 356    
Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων                             Πάτρα: 16-10-2012     
Π.ΟΜ.Α.μεΑ Δ.Ε  ΚΑΙ  Ν.Ι.Ν
Ακτή Δυμαίων 5, Πάτρα ΤΚ 26222
Τηλ/fax: 2610-362127
e-mail:pomamea_dit@hotmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 «Άμεση λύση πρέπει να δώσει ο Δήμαρχος Πατρέων στο πρόβλημα της στέγασης του Σωματείου Κωφών»
  Συνάντηση πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων, κος Αντώνης Χαροκόπος με αντιπροσωπεία του Σωματείου και του Αθλητικού Συλλόγου Κωφών-Βαρήκοων Νοτιοδυτικής Ελλάδας με θέμα τη στέγαση του Σωματείου και του Αθλητικού Συλλόγου.
 Το κτίριο που έχει παραχωρηθεί από το Δήμο Πατρέων πριν από 2 έτη στην περιοχή του Λαδόπουλου με την δέσμευση στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι θα γίνει επισκευή της στέγης καθώς και διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων (βάψιμο, ανακαίνιση, συντήρηση υδραυλικών και ηλεκτρολογικών κ.α.) παραμένει ακατάλληλο για εγκατάσταση ενώ η Δημοτική Αρχή αποφεύγει να πάρει θέση για το θέμα και αγνοεί τις συνεχείς παρεμβάσεις της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, της Ομοσπονδίας Κωφών Ελλάδος και της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων.
 Καλείται ο Δήμαρχος Πατρέων, κος Ι. Δημαράς να συγκαλέσει άμεσα συνάντηση για το ανωτέρω θέμα με την παρουσία εκπροσώπων της Ομοσπονδίας Κωφών Ελλάδος, του τοπικού Σωματείου Κωφών και της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων.