Κινητοποίηση (21-10-15) στη Βουλή Ε.Σ.Α.μεΑ και ΠΑ.Σ.ΠΑ

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) στηρίζει και συμμετέχει στην αγωνιστική κινητοποίηση του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών (ΠΑ.Σ.ΠΑ.) την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, στις 11:00 έξω από τη Βουλή των Ελλήνων και στην πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου. Καλεί όλους τους φορείς, τα μέλη της, τους φίλους και κάθε συνειδητοποιημένο πολίτη να αγωνιστεί μαζί και να προβάλλει τα αιτήματα του αναπηρικού κινήματος.
Η ανακοίνωση του ΠΑ.Σ.ΠΑ.:
«Με αφορμή τις διαρκείς περικοπές στα πενιχρά επιδόματα, τις συντάξεις και τους μισθούς των αναπήρων και με αιτία τη διαρκή υποβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας, καλούμε όλους τους πολίτες, με αναπηρία ή μη, να συμπαρασταθούν και να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που θα λάβει χώρα την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, στις 11:00 έξω από τη Βουλή των Ελλήνων.
Θα ακολουθήσει πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου και τον Πρωθυπουργό.
Έχοντας εξαντλήσει κάθε δυνατότητα διαλόγου με την Κυβέρνηση, η κίνηση αυτή αποτελεί την αρχή δυναμικών κινητοποιήσεων, προκειμένου να προασπίσουμε τις ίδιες τις ζωές μας, που απειλούνται πλέον άμεσα και να περισώσουμε ότι απέμεινε από την αξιοπρέπειά μας.
Είναι πλέον ζήτημα επιβίωσης».