συναυλία Μανώλη Λιδάκη από το Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ Αιγίου

Το Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ Αιγίου σας προσκαλεί στην συναυλία που διοργανώνει με τον καταξιωμένο καλλιτέχνη Μανώλη Λιδάκη  την Δευτέρα  3 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 8:30μ.μ. στο κιν/θέατρο «Απόλλων». Αφιλοκερδώς ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα τραγουδήσει στην πόλη μας υπέρ του Ε.Κ.Α.ΜΕ. Θα συμμετέχει, υποστηρίζοντας τον καλλιτέχνη, η παιδική χορωδία του Πατραϊκού Ωδείου Αιγίου.
Η είσοδος είναι 10€ και τα έσοδα θα διατεθούν εξολοκλήρου στο Κέντρο  προκειμένου να καλυφθούν λειτουργικά έξοδα.
Εισιτήρια προπωλούνται στο Ε.Κ.ΑΜΕ (Τέρμα Μητροπόλεως),στον Απόλλωνα κ.Νίκος Μάντζαρης, στην κα Βασιλική Κούσκουρη στο δημαρχείο, στην Μητροπόλεως στο Φωτοαντιγραφικό Κέντρο του κ.Παπαγιαννόπουλου και στα τυροκομικά της κας Τασίας Γκραικιώτη, στην Άκολη στο εστιατόριο Refrain του κ.Στράτου Βαρδάκη, στη σχολή χορού Dancing Club (Ζωοδόχου Πηγής και Παυσανίου 2)καθώς επίσης μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια και από τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.ΜΕ. και  τους εργαζόμενους.
Σας περιμένουμε!
ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΑΜΕ
Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012 μία μέρα πριν την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρίες θα βρίσκεται στο Ε.Κ.Α.ΜΕ. Μονάδα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αιγίου από τις 10:30 μέχρι τις 13:30 προκειμένου να δεχθούν όλους τους εθελοντές αιμοδότες που έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν εμπράκτως την τράπεζα αίματος του Κέντρου που θα δημιουργηθεί.
Στους εθελοντές αιμοδότες θα δοθούν αναμνηστικοί έπαινοι και θα τυγχάνουν όλων των προνομίων των αιμοδοτών όπως δωρεάν νοσηλεία και εξετάσεις στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα.
Το Δ.Σ. του Κέντρου προνοώντας θέλησε να καλύψει και αυτήν την ενδεχόμενη ανάγκη των εκπαιδευόμενων, των οικογενειών τους και όχι μόνο.
Παρακαλούμε θερμά να συμμετέχετε και σε περίπτωση που ιατρικώς δεν επιτρέπεται να συμμετέχετε , παρακινήστε τους φίλους σας και ελάτε στο ζεστό –φιλόξενο χώρο μας (Τέρμα Μητροπόλεως) να μας ενισχύσετε με την παρουσία σας.
Το αίμα δεν αγοράζεται, μόνο προσφέρεται! Θυσιάζοντας δέκα λεπτά από το χρόνο μας δίνοντας αίμα, σώζουμε μία ζωή!
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΟΥΣΚΟΥΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Το Ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης και Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες είναι μια προσπάθεια από ανθρώπους με αγάπη να στηρίξουν τα παιδιά με ειδικές δεξιότητες παρέχοντάς τους εκπαίδευση, δημιουργική απασχόληση, φροντίδα και κυρίως μια ζεστή αγκαλιά.